Rólunk

Elegánsan otthonos

Kaposvár közelében a Deseda Panzióban, valamint Kaposváron a Deseda Apartmanházban várjuk vendégeinket!

Az összesen 39 férőhelyes Deseda panzióban több típusú szobák közül tudnak választani. Két- három- és négyágyas szobáink mellett négy- és hat fős apartmanjaink állnak rendelkezésre.

A 11 férőhelyes Deseda Apartmanház három különálló szobával (4 ágyas, 2 ágyas, 4 ágyas szobák), teljesen felszerelt nappali-konyhával, televízióval, vezeték nélküli internetelérhetőséggel és két tusolós fürdőszobával rendelkezik.

Nyugalom és friss levegő, csodás környezet

Ébredt Ön már úgy, hogy a nyitott ablakon át beszivárgó tiszta, friss levegőt érzi? Nézett már ki úgy az ablakon ébredés után, hogy a párás zöld füvön a nap sugarai csillognak, miközben a madarak csiripelnek és a medence vizében visszatükröződik a felhőtlen ég?

A Deseda Panzió ezt a csodálatos élményt biztosíthatja Önnek, legyen szó nyaralásról, munkáról, nálunk kipihenheti magát.

Image
Image
Image
Image

Engedje meg, hogy figyelmébe ajánljuk szálláshelyeinket

Kaposváron két helyszínen is várjuk a városunkba érkező szállóvendégeket. Cégünk hosszú évek óta foglalkozik szállásadással, rendszeresen megszállnak nálunk kisebb-nagyobb cégek munkatársai, de családok, baráti társaságok is előszeretettel választanak bennünket pihenésük helyszínéül több napra, vagy akár csak egy éjszakára.

Az összesen 39 férőhelyes Deseda panzióban több típusú szoba közül tudnak választani.

Két- három- és négyágyas szobáink mellett négy- és hat fős apartmanjaink állnak rendelkezésre. Szobáink, apartmanjaink nagy részéhez melegítőkonyha is tartozik. Minden szobánk, apartmanunk hűtővel, televízióval felszerelt, vezeték nélküli interneteléréssel, valamint saját fürdőszobával rendelkezik. A hatalmas területen elhelyezkedő, több épületből álló komplexumban egy 20 fős, valamint egy 50 fős terem is bérelhető, ugyanakkor grillezésre, bográcsozásra is van lehetőség. Igény esetén svédasztalos reggelit biztosítunk. A toponári városrész csendes, nyugodt részén, a Deseda-tó szomszédságában fekvő panziónk tágas, zárt parkolóval rendelkezik.

A 11 férőhelyes Deseda Apartmanház három különálló szobával rendelkezik.

A város szélén, egy irodaház emeletén található 3 hálószobás, konyha-étkező nappalis apartmanunk két tusolóval és három wc-vel felszerelt fürdőszobával rendelkezik. Az apartmanban 1 db kétágyas, 1 db négyágyas, valamint 1 db ötágyas szoba található, a nappaliban további két fő elhelyezését tudjuk biztosítani. A légkondicionált apartmanházban ingyenes wifi, és felszerelt konyha várja akár családok, nagyobb társaságok, vagy munkavégzés miatt a városban dolgozó pihenni vágyókat.

Image

Foglaljon most apartmant vagy szobát!

Hívjon minket, vagy küldjön üzenetet, és egyeztetünk időpontot. Várjuk megkeresését!

Image
Image

Önt is várják szobáink és apartmanjaink! Legyen vendégünk panziónkban!

rolunk pic 01

Elérhetőségeink

E-MAIL deseda@desedapanzio.hu

MOBIL +36 30 298 0298

CÍMÜNK Kaposvár, Kemping u. 47.

Kövessen minket!