Szobáink

Szobák és apartmanok

Medencéhez közeli apartmanok

1-es apartman

6 fős apartman - emelet | Az észak-déli fekvésű három hálószobás apartman saját fürdőszobával, nappalival, melegítőkonyhával, étkezővel rendelkezik. A saját lépcsőházas apartman az emeleten található. A három hálószobából az egyik szoba 2 db egyszemélyes ággyal, a másik kettő pedig franciaággyal rendelkezik. A nappaliban található kanapén további két személy elhelyezését tudjuk megoldani. Az apartman szúnyoghálós, napfényrolós ablakokkal felszerelt. A melegítőkonyhában vízforraló, mikrohullámú sütő, hűtő és főzőlap található.

Image
Image

2-es apartman

Családi apartman - földszint | A kelet-nyugati fekvésű földszinti két hálószobás apartman saját fürdőszobával rendelkezik. Az apartman két hálószobából, melegítőkonyhából és fürdőszobából áll. A szobák egymásból nyílnak, az egyik kétágyas, a másik pedig 2 db egyszemélyes ágyas szoba, ahol az ágyak nem összetolhatóak. Az apartman szúnyoghálós, redőnyös ablakokkal felszerelt. A melegítőkonyha vízforralóval, mikrohullámú sütővel, hűtővel, és főzőlappal felszerelt.

3-as apartman

5 fős apartman | Az észak-nyugati fekvésű két hálószobás emeleti apartman saját fürdőszobával, nappalival, melegítőkonyhával és étkezővel rendelkezik. Az apartmanban mindkét szoba franciaágyas, a nappaliban található kanapén további két személy elhelyezését tudjuk megoldani. Az apartman szúnyoghálós, napfényrolós ablakokkal felszerelt. A melegítőkonyha vízforralóval, mikrohullámú sütővel és hűtővel felszerelt.

Image

Parkolóhoz közeli szobák

Image

1-es szoba

Keleti fekvésű négyágyas földszinti szobánk fürdőszobával és melegítőkonyhával rendelkezik. A szobában 2 db egyszemélyes ágy, 1 db emeletes ágy, hűtő, televízió, asztal és szék található. A szoba nem pótágyazható, az ágyak nem összetolhatóak. A melegítőkonyhában főzőlap és vízforraló van. A szoba szúnyoghálós, redőnyös ablakkal felszerelt.

2-es szoba

Déli fekvésű háromágyas emeleti szobánk előszobával, fürdőszobával és konyhával rendelkezik. Az étkezős konyha vízforralóval, főzőlappal felszerelt. A szobában 3 különálló ágy található, a szoba nem pótágyazható. A szoba szúnyoghálós, redőnyös ablakokkal felszerelt.

Image
Image

3-as szoba

Nyugati fekvésű négyágyas emeleti szobánk saját fürdőszobával rendelkezik, a folyosón lévő melegítőkonyhája a 4-es szobával közösen használható. A melegítőkonyhában mikrohullámú sütő, vízforraló és főzőlap található. A tetőablakos szobában 1 db franciaágy és 1 db emeletes ágy, hűtő és televízió található, a szoba nem pótágyazható

4-es szoba

Északi fekvésű kétágyas emeleti szobánk saját fürdőszobás, erkéllyel rendelkezik, televízióval és hűtővel felszerelt. Melegítőkonyhája a 3-as szobával közösen használhatóan a folyosón található. A melegítőkonyhában mikrohullámú sütő, vízforraló és főzőlap található. A szoba szúnyoghálós, redőnyös ablakokkal felszerelt. A szoba nem pótágyazható.

Image
Image

5-ös szoba

Északi fekvésű négyágyas földszinti szobánk saját fürdőszobával és melegítőkonyhával rendelkezik. A melegítőkonyhában mikrohullámú sütő, vízforraló, főzőlap található. A szoba szúnyoghálós, redőnyös ablakkal felszerelt. A szobában 2 db egyszemélyes ágy és 1 db emeletes ágy, valamint hűtő és televízió található. A szoba nem pótágyazható.

Recepció feletti emeleti szobák

6-os szoba

Keleti fekvésű kétágyas emeleti szobánk nagy méretű fürdőszobával rendelkezik, ahol fürdőkád található. A szoba szúnyoghálós, redőnyös ablakkal, televízióval és hűtővel felszerelt. A szobában lévő ágyak nem összetolhatóak, a szoba nem pótágyazható.

Image
Image

7-es szoba

Keleti fekvésű kétágyas emeleti szobánk saját fürdőszobával rendelkezik. A szoba szúnyoghálós, redőnyös ablakokkal, televízióval és hűtővel felszerelt.

8-as szoba

Nyugati fekvésű kétágyas emeleti szobánk saját fürdőszobával és erkéllyel rendelkezik. A szoba szúnyoghálós, redőnyös ablakkal, televízióval, hűtővel felszerelt.

Image
Image

9-es szoba

Nyugati fekvésű kétágyas emeleti szobánk saját fürdőszobával és erkéllyel rendelkezik. A szoba szúnyoghálós, redőnyös ablakkal, televízióval, hűtővel felszerelt.

Deseda Apartmanház

Apartmanház

A város szélén, egy irodaház emeletén található 3 hálószobás, konyha-étkező nappalis apartmanunk két tusolóval és három wc-vel felszerelt fürdőszobával rendelkezik.

Az apartmanban 1 db kétágyas, 1 db 4 ágyas, valamint 1 db ötágyas szoba található, a nappaliban további két fő elhelyezését tudjuk biztosítani.

A légkondicionált apartmanházban ingyenes wifi, és felszerelt konyha várja akár családok, nagyobb társaságok, vagy munkavégzés miatt a városban dolgozó pihenni vágyókat.

Image
Image

Foglaljon most apartmant vagy szobát!

Hívjon minket, vagy küldjön üzenetet, és egyeztetünk időpontot. Várjuk megkeresését!

Image
Image

Önt is várják szobáink és apartmanjaink! Legyen vendégünk panziónkban!

rolunk pic 01

Elérhetőségeink

E-MAIL deseda@desedapanzio.hu

MOBIL +36 30 298 0298

CÍMÜNK Kaposvár, Kemping u. 47.

Kövessen minket!